;

Kategorie: GDPR


GDPR

 

Co je GDPR? 

 

ZÁSADY PRO NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI 

Vážení, klademe velký důraz na ochranu Vašich osobních údajů a práv na zachovávání důvěrnosti a soukromí na internetu. Přečtěte si, prosím, naše zásady pro nakládání s osobními údaji. Cílem je objasnit Vám, jakým způsobem nakládáme v Galerii MAXIART s Vašimi osobními údaji, jaké informace ukládáme a jak jej využíváme.


1. INFORMACE O ZPRACOVÁVÁNÍ A OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

1.1 Ochrana Vašich osobních údajů je pro nás velice důležitá, proto vždy postupujeme v souladu s příslušnými právními předpisy a mezinárodními standardy.

1.2 V souvislosti s přijetím nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (GDPR), které se s účinností od 25. května 2018 vztahuje na zpracování Vašich osobních údajů ze strany naší společnosti Galerie MAXIART, s.r.o., IČO 28392027, se sídlem Praha 3 - Žižkov, Lucemburská 1578/25, PSČ 130 00 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C vložka 138291 (dále již jen jako "Společnost"), Vám níže poskytujeme shrnutí základních informací o zpracovávání a ochraně Vašich osobních údajů ze strany Společnosti. 

2. JAKÉ OSOBNÍ ÚDAJE ZPRACOVÁVÁME A JAK JE ZÍSKÁVÁME

2.1 Osobní údaje, které o Vás zpracováváme a jejichž rozsah se liší zejména podle účelu a poskytovaných služeb: 

2.1.1 Pro účely uzavření a správy smlouvy a realizaci dodávky 
(a) Identifikační údaje (jméno, příjmení, datum narození, adresa)
(b) Kontaktní údaje (e-mail, tel. číslo)
(c) Název firmy, IČO/DIČ, sídlo (pokud jste podnikatel).


2.1.2 Pro marketingové účely vč. zasílání obchodních sdělení a zasílání kalendářů, katalogů, pozvánek
(a) Kontaktní údaje (adresa, e-mail, tel. číslo)


2.2 Osobní údaje získáváme především přímo od Vás při registraci.

3. JAK VAŠE OSOBNÍ ÚDAJE VYUŽÍVÁME

3.1 Vaše osobní údaje využíváme zejména k následujícím účelům:

(a) k uzavření smlouvy a realizaci Vaší objednávky;
(b) komunikaci s Vámi a správě našeho smluvního vztahu;
(c) plnění našich zákonných povinností; a 
(d) s Vaším souhlasem k informování o výstavách a akcích

3.2 Pokud je to nezbytné pro uzavření a plnění smlouvy, nebo pro ochranu našich oprávněných zájmů souvisejících s uzavřením nebo plněním smlouvy, na základě Vašeho souhlasu nebo pokud to dovolují právní předpisy, které zároveň stanoví ochranu Vašich práv, využíváme technologie zejména pro tvorbu Vašich zákaznických profilů pro výše uvedené účely. 

3.3 Vaše osobní údaje jsou uchovávány jen po tu dobu, dokud trvá některý z výše uvedených účelů zpracování a následně jen po dobu a za podmínek v souladu s příslušnými právními předpisy.

3.4 V případě udělení souhlasu pro marketingové účely tato doba činí 20 let od udělení souhlasu nebo jeho obnovení. V ostatních případech vyplývá doba zpracování z účelu zpracování anebo je dána právními předpisy.

4. PRÁVNÍ ZÁKLAD ZPRACOVÁNÍ VAŠICH OSOBNÍCH ÚDAJŮ

4.1 Právní základ, který nám umožňuje zpracovávat Vaše osobní údaje, závisí na účelu, pro který dané osobní údaje zpracováváme. Vaše osobní údaje tedy v konkrétním případě můžeme zpracovávat bez Vašeho souhlasu, protože:

(a) je to nezbytné pro účely uzavření nebo plnění smlouvy s Vámi;
(b) je to nezbytné ke splnění našich zákonných povinností (např. v oblasti účetnictví a daní);
(c) je to nezbytné pro ochranu našich oprávněných zájmů (např. v souvislosti s uplatňováním nároků z uzavřených smluv nebo v souvislosti analýzou a zlepšováním našich služeb);

4.2 S Vaším souhlasem můžeme tedy zpracovávat Vaše osobní údaje pro účely marketingu, tj. nabídky našich produktů, informování o novinkách nebo jiných obchodních sděleních, a to zasíláním na Vaši e-mailovou adresu a zasíláním katalogů, pozvánek na Vaši adresu. Svůj souhlas s tímto využitím Vaších osobních údajů můžete kdykoliv odvolat zasláním jednoduché informace o odvolání souhlasu na náš e-mail: info@galerie-maxiart.cz nebo písemně na výše uvedené adrese Společnosti. 

5. KOMU POSKYTUJEME VAŠE OSOBNÍ ÚDAJE

5.1 Vaše osobní údaje můžeme poskytnout:
(a) poskytovatelům služeb, kteří nám poskytují své služby související s naší činností, zejména dopravcům, zprostředkovatelům Vašich plateb, osobám pomáhajícím nám se správou smluv a Vámi uplatňovaných nároků na plnění nebo kteří tisknou a doručují písemnosti;

(b) jiným osobám v souladu s příslušnými právními předpisy (např. oznámení finančním úřadům v případech stanovených zákonem, policii ČR v rámci šetření trestné činnosti apod.).


6. CO JSOU TO COOKIES A JAK JE U NÁS VYUŽÍVÁME 

6.1 Cookies jsou malé datové soubory, které jsou nezbytné pro správnou funkci stránek, a které proto umísťujeme na Váš počítač, tak jako drtivá většina internetových stránek. Jedná se o textové soubory, které internetové stránky ukládají na Váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. 

6.2 Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony a nastavení, které jste na nich provedli – např. poslední návštěva. Tyto údaje tedy nemusíte zadávat znovu při opětovné návštěvě stránek a přechodem mezi jednotlivými sekcemi webu.

6.3 Cookies využíváme také pro sběr statistických údajů. Informace o tom, jak náš web používáte, proto sdílíme se svými partnery působícími v oblasti inzerce a analýz, a to konkrétně se společností Google. O tom, jak Google nakládá se soubory cookies, se můžete dočíst na https://www.google.com/policies/technologies/cookies/.

6.4 V případě nesouhlasu s používáním cookies a údajů získaných prostřednictvím našich internetových stránek, které využívají technologie cookies pro účely uvedené výše, máte možnost: 
(a) zablokovat používání technologie cookies příslušným nastavením svého internetového prohlížeče nebo jiného počítačového programu (tj. nastavte svůj internetový prohlížeč nebo jiný počítačový program tak, aby blokoval, resp. zakazoval/nepovoloval, použití technologie cookies); 

7. JAKÁ JSOU VAŠE PRÁVA

7.1 V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte zejména tato práva: 
(a) právo na jasné, transparentní a srozumitelné informace o tom, jak používáme Vaše osobní údaje a jaká jsou Vaše práva;
(b) právo na přístup k osobním údajům a poskytnutí dalších informací souvisejících s jejich zpracováním ze strany Společnosti;
(c) právo na opravu nesprávných a neúplných osobních údajů;
(d) právo na vymazání Vašich osobních údajů, především pokud (i) již nejsou dále potřebné pro další zpracování; (ii) jste odvolali svůj souhlas k jejich zpracování; (iii) jste oprávněně namítali jejich zpracování; (iv) byly zpracovány nezákonně; nebo (v) musejí být vymazány podle právních předpisů;
(e) právo na omezení zpracování Vašich osobních údajů, pokud (i) napadnete správnost osobních údajů po dobu, dokud neověříme jejich správnost; (ii) zpracování je protizákonné; (iii) je už nepotřebujeme, ale údaje potřebujete Vy pro účely uplatnění Vašich právních nároků nebo (iv) namítáte proti jejich zpracování po dobu, dokud neověříme, zda naše oprávněné důvody převažují nad Vašimi zájmy;
(f) právo podat námitky proti zpracovávání Vašich osobních údajů v případě, že je zpracováváme (i) pro účely přímého marketingu nebo (ii) pro účely našich oprávněných zájmů;
(g) právo získat své osobní údaje a přenést je k jinému poskytovateli služeb;
(h) právo podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7; www.uoou.cz

7.2 Pokud budete chtít uplatnit jakékoliv výše uvedené právo, kontaktujte nás prosím na některém z výše uvedených kontaktů.

8. JAK CHRÁNÍME VAŠE OSOBNÍ ÚDAJE

8.1 Pro zajištění bezpečnosti a důvěrnosti Vašich osobních údajů, která je pro nás mimořádně důležitá, využíváme technická a organizační opatře¬ní zejména na ochranu před neoprávněným přístupem k údajům a jejich zneužitím, zajištění bezpečnosti našich IT systémů i obnovu dat v případě incidentu. Kde je to vhodné, využíváme na ochranu Vašich údajů bezpečné šifrování. Všechna opatření pravidelně vyhodnocujeme a aktualizujeme.

8.2 Zpracování osobních údajů probíhá manuálně i v elektronických informačních systémech, které podléhají fyzické, technické i procedurální kontrole. Za účelem ochrany dat máme nastavený bezpečnostní mechanismus zahrnující technická, organizační a personální opatření a stejnou úroveň ochrany požadujeme také od našich zpracovatelů. 

9. POTŘEBUJETE DALŠÍ INFORMACE NEBO CHCETE UPLATNIT SVÁ PRÁVA

9.1 Pokud máte jakékoliv dotazy ohledně zpracování Vašich osobních údajů, po¬třebujete jakoukoliv jinou související pomoc nebo chcete uplatnit svá práva, obraťte se prosím na odpovědnou osobu provozovny telefonicky (v pracovní době) na tel. č.: +420 605153723, elektronicky na e-mailové adrese info@galerie-maxiart.cz nebo písemně na výše uvedené adrese Společnosti.

Fotogalerie
Facebook
Aktuality

EXTÁZE SV. FRANTIŠKA V OBRAZECH JANA JIŘÍHO HERTLA A PAVLA ROUČKY

 

Muzeum Českého ráje v Turnově vás srdečně zve na zahájení výstavy připravené ve spolupráci s Galerií MAXIART. Výstava bude zahájena ve čtvrtek 20. 9. v 17.00 hodin a potrvá do 21. 10. 2018. Unikátní výstava Pavla Roučky a Jana Jiřího Hertla na téma Františka z Asissi.

 

pavel roučka, extáze svatého františka, výstava muzeum českého ráje, pavel roučka výstava, galerie maxiart turnov